TWEELINGZIELEN
vorige levensvorige levens

We gaan het hebben over tweelingzielen, van voren af aan, ook al heb je bepaalde dingen al gehoord.

Tweelingzielen, heeft iedereen er wel al van gehoord, of zijn er ook mensen die er niet van gehoord hebben? Nee, iedereen?
Waar we gaan beginnen, wat is het precies, hoe is het ontstaan en wat moet je ermee. Tijdens de evolutie, had je de grote bal, van energie, wat duidelijk was, voor ons, om te gaan evolueren. We zijn ooit ergens uit die bal weggegaan met als doel, daar weer naar terug te keren. Dan kun je denken waarom ga ik daar dan weg, als ik daar weer terug moet. Dat is om onze trilling omhoog te brengen, en mede de trilling van de aarde, die moet ook omhoog. Ook het universum gaat omhoog. Wat gebeurd er nou tijdens de oerknal? Toen zijn we allemaal ontsprongen uit die bron en tijdens het uit die bron gaan zijn we in 2en gesplitst. Dat andere deel is je tweelingziel en dan ga je ieder leven incarneren om je lessen te leren. Net zolang totdat je als ziel al je lessen hebt gehad, je tweelingziel gaat ook zijn eigen pad. Na elk leven ontmoet je je 2 tweelingziel, boven, daar smelt je samen, maar dan moet je toch weer terug. Vraag: dus boven kom je elkaar tegelijkertijd tegen?antwoord: dat is niet tegelijkertijd. Er is boven geen tijd. De een kan wel 100 jaar boven zijn. Je tweelingziel zal altijd wachtten totdat jij er ook weer bent. Boven besluit je om in Afrika geboren te worden omdat je hongersnood mee wilt maken en de ander besluit om ergens anders geboren te worden met ook weer allerlei lessen. Dan moet je uit elkaar, dat doe je je leven na leven. En in één keer in al je levens op aarde, mag je tweelingziel ontmoeten, op aarde.


Aangezien de energieën nu zo krachtig zijn, word het hier op aarde steeds makkelijker gemaakt om hier op aarde je tweelingziel tegen te komen. Heb je die kans gemist is het over, want er is maar in één leven. Hoe herken ik mijn tweelingziel? Als je die herkent, moet je die ook erkennen. Het lijkt allemaal zaligmakend, maar dat is het niet. Een tweelingziel relatie is immens zwaar, want er zitten allemaal dingen aan attached. De spiegel die de ander je voorhoudt, dat is jouw spiegel, ook al zit de ander op een ander level. Van de twee zal het deel wat verder is de ander omhoog moeten liften, als de ander niet bezig is met spiritualiteit, dan heb je wel een soort van probleem. Als jij het wel weet en je kunt dat tegen de ander niet zeggen.

tweelingzielen
Het hoeft niet altijd een man/vrouw relatie te zijn, het kan net zo goed een buurvrouw zijn. Of het kan je kind zijn, of een vriendin. En qua leeftijd? Dat hoeft niet gelijk te zijn. Het is een roze wolk als je denkt dat de andere een man is, de ziel is de ziel, en díe is mannelijk of vrouwelijk. De stukken die ook bij jou zitten qua level, moet de ander omhoog halen, en daar moet je wel mee om kunnen gaan.

Als je op aarde je tweelingziel mag ontmoeten. Moet je daar klaar voor zijn. Hoe dan? Zoveel mogelijk bewust zijn van wie je werkelijk bent. Goed beseffen, hoe meer schillen eraf, hoe dichter op je kern, hoe beter je kunt herkennen hoe het voelt. Het is gewoon een weten. Niet zielsmaatjes, soulmates, dit is niet hetzelfde, die komen uit hetzelfde level. Een tweelingziel herken je vanuit je weten, het is ineens een weten. Echt niet vanaf je roze wolk, er zitten veel offers bij, draden aan attached, dat je denkt, bekijk het nu maar. En dat je genoegd bent om te je andere deel niet meer tegen te willen komen, dan maar alleen boven. Dat krijg je allemaal wel eens als je een relatie krijgt met je tweelingziel. Wat dan als moeder en kind tweelingzielen zijn? Dat is dan toch anders dan ‘gewoon’ een moeder kind relatie. En je zegt, dat is een weten, maar wat als het kind 6 is en je weet het nog steeds niet? Misschien gaat het kind het je  wel vertellen, misschien is het veel bewuster dan jij. Het kind kan het jou laten zien. Het hoeft niet altijd de oudste te zijn die leid, kan ook andersom zijn. Als je die kans krijgt, en die kans zit er in de komende jaren, heel erg alert zijn, op je qui-vive. Je moet niet in de supermarkt bij iedereen denken, is dat em? Niet fobisch mee omgaan. Als je veel leest over tweelingvlammen. Kan het zijn dat die mensen in iedereen een potentiële tweelingziel zien. Dit herken je, dit weet je, het komt vanuit je ziel. Het is niet bedacht, niet vanuit emotie, niet vanuit een patroon. Als je het heel graag wilt, is het een emotie. Dan kun je in iedereen een tweelingziel zien. Het is een weten. Kan je in je vakantie iemand tegen komen in Spanje en niet dezelfde taal praten, kan dat ook? Ja, maar ook in NL kan het zijn dat je niet goed kunt communiceren. Kan dus ook in Spanje. Er zijn altijd bergen te overwinnen, je gaat bergen over, op welke manier dan ook. En als het je kind is, dan kun je denken, lekker makkelijk. Nee, absoluut niet! Je kunt het kind niet weg doen. Je kunt denken dat je het niet aan kan, en dan niet handelen. Relatie met een tweelingziel, heeft enorme testen, blijf je bij jezelf. Als de ander er nog niet aan toe is, dan goed invoelen, wat zeg je wel en wat niet, let op dat je niet overspoelt met informatie. Zorg daar voor de balans, voelen, wat wel wat niet. Situaties er omheen zijn soort van lastig. Je komt niet een of andere man of vrouw tegen, en dan op een roze wolk, en ze leefden nog lang en gelukkig. Het kan ook eigenlijk niet als je beseft dat je maar 1 maal op aarde je tweelingziel kunt ontmoeten. En dit is het accepteren van jouw andere deel, jouw ontbrekende stuk.
tweelingzielen
Wat nou als die ander afstand neemt? Is het dan klaar? Jij bepaald hoe je daarmee omgaat, je kunt de ander nooit dwingen. Jij moet zorgen door jouw bewustwording omhoog te brengen, dat je bij de ander binnenkomt. Zodat jouw energie omhoog gaat, je gaat niet rechtstreeks zeggen, dit is het en zo moet het. En wat als je geen contact meer hebt? Dan ga je dat op afstand doen, dit is pure ware onvoorwaardelijke liefde. Stel dat de ander weerstand heeft, dan kun je de ander liefde sturen, waardoor er ergens een kwartje gaat vallen. Misschien moet je het koord doorknippen, die ander zal onbewust het andere deel missen. Er zijn een heleboel mensen die iets missen, hun andere deel.

Er is zo’n immens verschil tussen heel veel geven om iemand, of dat het je tweelingziel is.
Het is nu een hype, omdat we daarop voorbereid worden. Naarmate de jaren richting 2012 gaan, word de energie steeds krachtiger. De kans op het tegen komen of het herkennen is veel groter dan daarvoor. Als je er middenin zit is het wel heel dubbel. Mensen zijn ook weleens bang, wat als je je tweelingziel niet ontmoet, je andere deel, je zult dan nooit helemaal compleet zijn.

Het lijkt euforisch, maar dat is het niet. Door de ander te ontmoeten kun je ervaren hoe het is om helemaal heel te zijn. Ooit één keer je helemaal compleet voelen, dat is waar we allemaal een keer van mogen genieten. Het komt in dit leven of in een volgend leven, hoe beter jij jezelf leert kennen, des te meer kans dat je die ander mag ontmoeten.

Elke ziel heeft zijn eigen trilling, je ontmoet je tweelingziel op je eigen trilling. Stel je gaat dit leven door in een bepaalde trilling, je zult elkaar dan ontmoeten, op de trilling waar je aan toe bent. Je kunt nooit twee tweelingzielen met elkaar vergelijken.

Vraag: hoe zit dat dan? Als je hetzelfde level hebt, is ook een andere trilling mogelijk. Het kan zijn dat je je level niet herinnert, door al je schillen enz. Het level waar je dan boven zit, en als je hier komt is niet hetzelfde, daar begin je bijv. bij level 3 en met die trilling. Hier zul je een aantal lessen leren, je kunt dan een level  hoger eindigen als je je best doet, maar de ander kan een leven leiden vanuit ratio, dus kan leven als level 1 maar heeft wel level 3.
tweelingzielen
En wat als dat dan gebeurt? Boven smelt je altijd samen. Als je elkaar tegenkomt hoeft dat niet op hetzelfde level te zijn? Je komt beneden op level 3, en door je bewustwording krijg je een hogere trilling . Je komt hem of haar tegen, die heeft level 3, maar leeft heel anders. Dan kan het dat niet hier het level hoger word, maar pas als je boven bent.

Is dimensie anders dan trilling? Ja, je hebt een aantal dimensies en die zijn onderverdeeld in levels. Bijv. de 1e dimensie heeft bijv. 12 levels. En hoe zit het dan met wat je vorige keer zei dat we van de de 3e naar de 5e dimensie gaan? We hebben het nu over levels niet over dimensies. De mate van jouw energie trilling. Vanuit welk level je komt en welk level je terugkomt. Stel, ik zit in dit leven in de 5e dimensie en mijn tweelingziel zit in de 3e en we ontmoeten elkaar? Dan zorg jij dat hij van de 3e naar de 5e komt. Je hebt alleen het zelfde begin level. Jij moet zorgen dat de andere op een hoger level komt als jij op een hoger level bent gekomen, de ander zit door allerlei patronen enz. op een lager level. Jullie moeten samen op jouw level komen. Op aarde zit je in twee verschillende lichamen, maar eigenlijk ben je één, zie het als tweeontbrekende delen.

Wil je het niet zien? Nee hoor. Je kunt het zien als een appel, die door de midden splitst, ene helft en de andere, klokhuis moet weer in elkaar passen. Appel delen weer aan elkaar, en als de pitjes kloppen, klopt het weer.

En wat als het niet lukt? Ja dan heb je wel een soort van probleem, dan ‘sla je elkaar weer de hersens in’. Dat is zonde, want het gebeurt nooit meer.

Boven smelt je samen, maar het deel wat in de 3e dimensie zit kan niet naar de 5e. de helft die in de 5e zit komt dus naar de 3e, boven spreek je dan weer dingen af. Dan ben je je weer totaal bewust, je maakt nieuwe plannen en start opnieuw. En las het eenmaal op aarde misgelopen is, hoef je dat plan niet meer te maken, je kans is voorbij. Om toch een keer op aarde te voelen wat het is om totaal compleet te zijn, heb je nu de kans om je tweelingziel te ontmoeten. Jij moet er sowieso aan toe zijn om je tweelingziel te herkennen.
Vraag: Wat nou als je pech hebt,  je tweelingziel tegenkomt, en er wel bewust van bent, maar het is je te heftig. En je denkt bekijk het maar, kan dat ook? Ja, maar jij moet dan zoveel mogelijk proberen om vanuit onvoorwaardelijke liefde iets te doen voor jouw andere deel. Je kunt iets met energie doen, om inzicht te geven, stukken te doorvoelen, met engelengeduld, en je kunt de ander bewust maken. Kun je ook stukken voor de ander doorvoelen? Je kunt stukken over nemen om te doorvoelen, om de ander te ontlasten. Het kan behoorlijk pittig zijn voor de ander om veel levels te stijgen. Doorvoel jij voor jouw tweelingziel? Ja.

tweelingzielen

Geen enkele relatie tussen tweelingzielen is het zelfde. Net als nu, elke ziel is uniek. Je kunt geen appels met peren vergelijken. Daar gaan we de fout mee in. Je kunt niet vergelijken met een vriendin die ook haar tweelingziel ontmoet heeft, dit is niet hetzelfde, dus niet appels met peren vergelijken. Elke ziel is uniek, dus ook een tweelingziel relatie is uniek.

Je kunt alles veranderen, je kunt alles voor elkaar krijgen, diep van binnen is dat weten er bij de ander ook. Als het de bedoeling is, dan moet er een kans zijn dat je de ander iets duidelijk kunt maken.

Soms zit er een heel leven tussen, tussen de eerste ontmoeting en de ontmoetingen daarna. Vraag: maar dat is toch zonde? Je kunt in 2 jaar met je tweelingziel zo gelukzalig zijn, waar je normaal gesproken denkt 70 jaar voor nodig te hebben. Het is iets wat je zult ervaren. De intensiteit is zo intens dat je, of dat nou een maand is of een jaar, als mens denkt, daar wil ik lang van genieten. Dat is op zielsniveau al genoeg en uniek. Dat zul je nooit meer vergeten. Ook als je incarneert. Maar dan kan het toch ook in een ander leven? Stel je blijft nog een aantal levens. Dan zijn de komende jaren cruciaal, de energie levels worden hoger, de aarde komt hoger qua trilling, daardoor komen de uitbarstingen.

Heeft de aarde ook een tweelingziel? Daar moet ik even op invoelen, die vraag is me nog nooit gesteld. Ja, de aarde heeft ook een tweelingziel. Jullie vragen dan natuurlijk wie, wat? Daar moet ik ook even op invoelen. De aarde heeft net als alle andere planeten, het universum als tweelingziel. Mooie vraag.

Ja, want de aarde weerspiegelt ons zijn, doen en laten door alle aardbevingen en Tsunami’s. De trilling van het universum, is weer het andere deel van de moeder aarde. Wij als mens bepalen de trilling van moeder aarde en het universum. Maar die incarneren toch niet? Ja die incarneren ook, alles wordt elke keer weer vernieuwd, dan gaat er een soort schil af, wij zien dat niet fysiek. Als je kijkt naar duizenden jaren terug, hoeveel verschil is er niet? stel dat er straks een vulkaan uitbarst, dan is er weer een stuk land bijgekomen. Kunnen wij de aarde mee nemen in onze incarnering? Ga eerst met jezelf aan de slag, iedereen voor zichzelf, waar ieder voor verantwoordelijk is, dan zijn we al een heel eind. Wat andere mensen doen kun je niet veranderen, je kunt alleen jezelf, en de mensheid om je heen iets aanreiken. Door uit te stralen, en te zijn wie je bent. Als je goed kijkt naar je eigen ik, dan is er 90% waar je niet de volle verantwoordelijkheid neemt. Elke negatieve gedachte, of het nou gaat om een lange rij of iets anders kleins, verlaagt de trilling van de mensheid, van de aarde, en het universum. En elke positieve gedachte verhoogt het level.
tweelingzielen
Vraag: ik ben me nu bewust van de aarde en het milieu, en nu wil ik eigenlijk ook een ander wasmiddel gaan gebruiken. Antwoord: dit ligt eraan vanuit welke intentie je dit doet. Dan moet je ook letten op je gedachten, en je meer op je handelingen focussen, op je trilling, dan dat je je daar niet bewust van bent en biologisch doet. Dat is alleen het praktische. Dat is waar een heleboel mensen zich op focussen, en ondertussen lopen ze aan honderd dingen voorbij. Ondertussen hebben we negatieve gedachten over de buurman, hun of onze kinderen en over onszelf. Als je negatieve gedachten hebt, kun je nog beter 700 chemische wasmiddelen gebruiken.

Vraag: zoals jij dat nu zegt, kun je toch niet leven? Erger jij je nooit?
je moet je niet met mij vergelijken, ik erger me wel nu, maar nu is mijn irritatie altijd van anderen, omdat ik dingen van anderen doorvoel. Vroeger had ik dat wel van mezelf, maar dat heb ik mezelf ook afgeleerd: elke seconde, als ik me van negatieve gedachte bewust was, om het gelijk om te draaien, bijv. blij zijn dat ik boodschappen kan doen. Wees je bewust van de ongelooflijke kracht van de energie, wees je bewust van hoeveel negatieve gedachten je hebt. Zo heb ik mezelf dat aangeleerd. Denk dat je het wel kan. ‘Kan niet’, kan bij mij niet. Alles kan, als je maar wilt,je kunt alles creëren wat je maar wilt.

Bijv. Haïti, oh wat erg denken we, maar dit hebben wij veroorzaakt . Kijken ernaar en denken ‘oh, wat verschrikkelijk’, en nu word er van alles gedaan, er word geld op gehaald. Aards gezien is dit prima. Maar wij hebben het gecreëerd en kijken ernaar alsof het buiten ons gebeurd, als een ver van mijn bedshow, maar we hebben het zelf gecreëerd. Aards, is het een ander gebied. Maar dit is daar, wij zijn daar. Wij zijn hier. Alles is een. Het ziet er triest en ellendig uit, maar aan de andere kant, wij hebben het veroorzaakt, en dit willen wij niet zien. Ga maar eens met mensen praten: negatieve gedachtekrachten veroorzaakt dit soort dingen, en de ellende zien wij.

Vraag: waar wordt bepaald dat het daar gebeurt en niet hier? Hier gebeuren andere dingen, elk land en deel heeft een eigen trilling. Daar is een totaal andere trilling, er heerst al armoede. Elk deel heeft zijn eigen trilling en elke stad in nl heeft al een eigen trilling. Komt bijv. door leylijnen, enz. Daar is een dusdanige trilling, dat dat daar gebeurt, hier gebeuren weer andere dingen. Daar hebben mensen voor gekozen, dat lag al vast. Alles wat vast ligt kan veranderd worden, door bewustwording.
tweelingzielen
Vraag: een ramp zorgt ook voor mooie zaken, het brengt de mensen dichter bij elkaar toch? Ja dan heb je het over de mooie kant, maar mooi is ook, dat er ook rouwprocessen zijn, en er gaan mensen over, dat zijn de leerprocessen. We kunnen het als mooi ervaren als de mens verbroederen enz. maar het mooie zijn ook de leerprocessen die wij zien als ellende, mensen verliezen lijkt naar, maar dat is het mooie, er is nl geen verschil  tussen goed en slecht, goed en kwaad. Wij ervaren het alleen niet zo dat alle ellende als mooi ervaren kan worden. Dit kunnen we niet vatten en voelen.

Het kan ook als slecht ervaren worden dat we dat zelf ook doen. Het contrast hebben we zelf gecreëerd, er is altijd goed en kwaad geweest. Er zijn niet voor niks 10 geboden. Zodat we ons ergens aan vast kunnen houden, waar moet je je dan aan vasthouden? Goed en slecht hebben nog nodig. Eigenlijk is er geen goed en kwaad, maar wij hebben dat nooit zo ervaren, dat moeten we leren. Onze eigen processen hebben we ook gecreëerd.

Je ontmoeting met je tweelingziel, die zorgt ervoor, dat je beseft dat er goed en kwaad is, pas op dat moment kun je ervaren dat je totaal heel bent, dan ben je je totaal bewust. Dan beseffen we dat we het nodig hebben gehad dat er goed en kwaad was. Mensen worden in hokjes gestopt, en omdat we onze eigen verantwoordelijkheid niet nemen, is het ver van mijn bed show.

Waarom bestaan tweelingzielen? Omdat in al je leerprocessen, vanuit de bron, in het verhogen vd trilling, je het nodig hebt om de samensmelting te ervaren, dit is nodig voor het hele proces. En wat als je het dit leven meemaakt? Ben je dan klaar? Daar blijven ze vaag over. Wel, dat het heel erg afhankelijk is van het hele niveau. Het is heel erg afhankelijk van het level wat je hebt op het moment dat je elkaar ontmoet, op aarde. Als je besloten hebt dat je op level 3 zit, en niet hoger kunt in dit moment, dan kun je nog wel besluiten om in een volgend leven nog hoger te gaan, omdat het in je zijn is, de samensmelting.

Wat doen de zielen die uitgeleerd zijn? Als je niet meer naar de aarde terughoeft, dan is het niet zo dat je de rest van de eeuwigheid uit je neus gaat eten, dan ga je terug om de mensheid te dienen, dingen aan te reiken. Boven ga je verder om te leren. Om de ander te onderwijzen, iedereen doet dat op zijn eigen manier. Daar moet je bewust van worden, dat je iedereen constant aan het helen bent, al is het maar door een glimlacht. Vaak gaan we daar nog de mist mee in, omdat we niet genoeg in onszelf geloven, dat onze glimlach iets moois kan doen. De ontmoeting met je tweelingziel is daarvoor heel goed.

Vraag: wanneer voel je de samensmelting? Jij kunt dit voelen, maar de ander kan aan het kaarten zijn. Kun je voordat er echt contact is geweest preventief energie sturen? Antwoord: daar zitten dus voorwaarden aan.
tweelingzielen
Vraag: kan het ook een dier zijn? Nee, die tijden hebben we al gehad.

Blijf je volledig samengesmolten en ga je dan heel terug? Het kan ook op een andere manier. Dat je wel samengesmolten bent en dat je dan aards anders terugkomt. Zijn er al tweelingzielen samengesmolten? Het is op één hand te tellen, dat er al tweelingzielen samengesmolten zijn en die nu op aarde zijn.

Heb jij je tweelingzielen al ontmoet?Ja. Ben je al één? Ja.

Waarom gebeurd dit maar één keer? Als je het leerproces hebt gehad dan kun je dat niet meer leren want dan ben je hier om te dienen. En hoe zit het dan met het onvoorwaardelijke, dat is er dan niet meer. Dat heb je al gehad, tijdens je eerste ontmoeting.
En stel dat over 20 jaar iedereen klaar is en alle tweelingzielen zijn samengesmolten? Nee, je kunt er ook voor kiezen om terug te komen.

Stel je ontmoet in dit leven je tweelingzielen, pakt aantal stukken maar niet alles, want je kunt het niet aan, boven je pet, dan bereik je wel even dat (samensmelten) maar dan heb je nog aantal; levens te gaan. Kom je boven en zeg je uit onvoorwaardelijke liefde kuttenkop… bijv. altijd onvoorwaardelijk. Even schelden en dan klaar ermee.

En wat als jij op level 5 zit, en de ander blijft op 3 hangen en je smelt weer samen, ga je dan weer terug naar 3? Of kun je boven terug naar 3? Ja, je kunt bepalen om jouw level 5 op te offeren en naar 3 te gaan. En kun je dan in conflict komen met de ander als die dat niet wil? Je hebt kans op een conflict met je zelf! Want je ontneemt het jezelf. Maar jij hebt er niet voor gekozen om patronen te hebben. Je ziet het als aparte mensen maar je bent één, je bent net zo verantwoordelijk voor de ander. Voor zijn patronen en blokkades, en ook voor je eigen hart en moeder aarde. Als de ander het niet wil pakken geld dat ook voor jouw deel. Jouw ziel pakt het wel, maar dit is dus iets anders. Het is hoe je ermee omgaan zodat dat anders gaat. Je kunt het nooit afdwingen. Je kunt niet een pistool op het hoofd zetten, dit werkt niet. IS niet onvoorwaardelijk.

Vraag: en als het ene stuk boven is en het andere nog beneden, kun je dan samen nog ontwikkelen? Ja, als de samensmelting is geweest, maar dan op energetisch niveau. Zul je dan ooit eens uitgeleerd zijn? Nee, wel op dit level, maar je wilt verder ontwikkelen. Wij moeten als mensheid leren dat we een aantal dingen niet kunnen bevatten, we willen alles op papier hebben, we willen graag bewijzen hebben. In de 5e dimensie, moet je uit je ratio zijn en proberen los te laten dat je alles wilt begrijpen tot in detail. Het is arrogantie dat we niet kunnen begrijpen, maar anders zien we het niet zitten. We willen een schema op een A4tje, we willen er maar een beetje aan, maar niet te ingewikkeld. Leef allemaal in het NU en laat het los! Laat het lekker abracadabra zijn...
tweelingzielen
Al snap je niks van de dingen die ik zeg, je hoeft niet het niet allemaal proberen te begrijpen, dan raak je de kluts kwijt, want dan zit je in je ratio. Dus dat moet je precies niet doen, laat los en aanvaard! Aanvaard je zijn, je hart en je gevoel. Het enige waar je op af kunt gaan is je gevoel, gevoel is je ziel. Ratio is een lastpak. Ratio, wat we ook nodig hebben gehad om te komen waar we zijn. Nu is het tijd om het ratio uit te schakelen en te proberen op je gevoel te leven. Na duizenden levens. Je hebt vertrouwen nodig in de energie, in het universum, en blindelings voor jezelf onvoorwaardelijke liefde hebben. Voor je zélf, dat alles is wat het is, en dat alles goed is. Eerst er aan voldoen voor jezelf. Je hebt moed nodig als een situatie niet gaat zoals je denkt dat dit moet gaan, mensen raken dan in paniek: en denken, dan stoppen we er maar mee .

Voel wat werkelijk je pad is en ga op je gevoel af. Niet vanuit emotie, emotie komt voort uit ratio. Dit is een uitdaging! In plaats van het te zien als moeilijkheid. Het is een mogelijkheid ipv een moeilijkheid.

Het is een kans. Reactie van iemand in de groep: ‘dit is goed om te horen, en dat voelt op zich al als healing’. Ja, elk woord heeft een trilling. Elke thema-avond is dat zo. Elk woord heeft een giga hoge trilling, ook bij koetjes en kalfjes. Ik weet dat het binnenkomt. Elk woord. Alles wat gezegd wordt en gesproken, is al een healing op zich. Geeft een stuk bewustwording. Als je denkt, ik begrijp het niet, zit je niet in je gevoel, pak je stuk healing, de healing vindt toch wel plaats, alleen je stopt het weer in een laatje. Je hoeft nooit te proberen begrijpen wat ik zeg. Doordat ik het niet wil begrijpen is het een weten. En dat zit in mijn ziel, doordat ik ben gestopt het te willen begrijpen, dan weet je het, niet vanuit je ratio, maar vanuit je ziel. En vraag me ook niet om het uit te leggen, dat kan ik niet, ik zeg het zoals ik het moet zeggen. Mijn verantwoordelijkheid is dat ik het zeg hoe ik het zeg. Daarom hoef ik me niet voor te bereiden.

Vraag: ben je niet in contact met jezelf dan? Als je niet weet wat je hebt gezegd? Hoe je het wil noemen, de een noemt het trance.

Verantwoordelijkheid hadden we het over. Stel, je krijgt een weten dat iemand je tweelingziel is, wat dan, wat ga je doen? Dan ga je ervan uit dat de ander het niet weet. Je kunt ook met een kind te maken hebben, dat je dan gaat zeggen, ik ben je tweelingziel. Als je er te fobisch mee om gaat, dan heb je een probleem dan zit je in je ratio, dan zit je in je ego. Wees zonder ego, objectief. Als je geobsedeerd bent, bijv. ik sprak iemand, die vroeg naar de thema-avond. Heel verhaal, ze had 2 mannen, het geijkte. Zo jij bent obsessief, allebei waren niet haar tweelingziel. Je kunt geobsedeerd zijn aan het tweelingziel effect. Ze had van iemand anders gehoord bla bla, maar dat wilde ze niet, ego.  Je kunt ook erdoor geobsedeerd raken. Niet doen. Pas heb ik een inwijding gegeven, en daar heb ik ook gezegd, ga er niet fobisch mee om. Weet dat het mogelijk is, weet dat het bestaat, en laat het los. Vraag: voor wie is die inwijding? Deze inwijding heb ik gegeven bij mensen die dat wilde ondergaan, dit is om een schil los te maken die nog een herkenning weg zou kunnen halen, waardoor de herkenning makkelijk word. Het is niet zo dat de blokkades hetzelfde zijn. Soul of Awakening heet de inwijding, wakker schudden van de ziel. Je ziel weet het wel, maar die ziet het andere deel voorbij gaan en jij hebt het niet door. Schil eraf, wakker worden, dan kun je je tweelingziel nu pas herkennen. Nu is dat in de energie goed. Ik bepaal dat niet zelf.
tweelingzielen
Vraag: wat als je er niet bij kon zijn? Dan was je er niet aan toe. Er was iemand die voor ziekte in een ander land was, en is 15 uur met de bus naar huis gekomen, dus het is wel mogelijk, als je maar wilt. Misschien moet je leren om te gaan met teleurstelling, met familie of een partner. Is het je dat waard, als je er niet aan toe bent, dan word je door mij niet toegelaten. Vraag:ga je het nog een keer doen? Dat weet ik niet, ik krijg door wanneer ik het weer mag doen, dat is ook bij de andere inwijdingen.

Net als met de kinderinwijdingen. Dat is een inwijding waardoor kinderen om leren gaan en in balans komen om om te gaan met de hoge trilling. Die raken in de chaos, en worden betiteld als Adhd. De meesten kunnen niet met de meester omgaan. Die zijn zo hooggevoelig. Die hebben heel veel problemen. Waar ze mee in balans gebracht mochten worden. Ze krijgen een stempel, soort van autisme, add, Adhd of een andere term. Deze kinderen zijn al met een hoge trilling naar aarde gekomen, bij volwassenen is dat anders, dit is een andere lichting. Komt vaak vanuit patronen en blokkades. Vraag: soms staat in boekjes dat volwassenen wel Adhd hebben. Ja er zijn ook wel mensen die Adhd hebben maar belangrijk is zelf invoelen, het is per persoon verschillend. Ik werk vanuit mijn eigen lijn, niet uit boekjes, iedereen moet zijn eigen waarheid in gaan voelen. Ik reik alleen een stukje aan. Adhd bestaat toch? Ja, het bestaat wel, alleen nu worden veel mensen/kinderen betiteld zo. Veel kinderen krijgen nu een stempel Adhd. Er word nu een nieuwe titel aan gegeven . Kijk naar de stoornis, dit bestaat al eeuwen. Eeuwen geleden al had je bijv. vrouwen die na geboorte van een kind niet fit waren en zo… Toen werd niet gezegd, het is een postnatale depressie. Nu word aan alles een naam gegeven. Het is nu een hype, er zijn overal testen voor en ook voor de ouders die naar een kinderarts gaan. Heb ook een lezing gegeven over nieuwe tijdskinderen en heb geprobeerd die op te scholen te geven. Want het gaat om de meesters en juffen die gaan inzien dat het niet aan het kind ligt maar aan de behandeling en toenadering van meesters en juffen die ze aan de kinderen geven. De juf die zich niet goed voelt en de schijnt op houdt, het kind voelt dat en raakt in de war, en is vervolgens niet geconcerteerd. Het kind ziet dit bij iedereen, en zo ontstaat totale chaos in het kind. Komt uit een gevoels wereld en ziet niet het nut van ratio. Dit levert chaos op, kinderen worden apart gezet, terwijl het gevoelskinderen zijn, en kunnen zich niet concentreren. Kind is onhandelbaar vind juf. Er is een andere aanpak nodig voor juffen en meesters. Dit is zo’n totale ommekeer in het leersysteem, dit durven we nog niet aan. Het komt wel, maar dit duurt nog even. Is gevoel van vechten tegen de bierkaai, veel mensen in ego. Artsen, meesters en juffen zien niet in dat het eigenlijk een draai moet vinden.
vraag: wie zijn nieuwe tijdskinderen dan, die nu op de peuterschool zitten? Nee, dit  is al veel langer. Kinderen van ongeveer 20 jaar zijn ook nieuwe tijdskinderen, maar hebben een andere trilling. Net als bijv. de Reiki trilling, dit is aardse trilling, dat is nu ingeburgerd, de meeste mensen kennen het wel. De energie is veranderd, vandaar dat er andere inwijdingen komen. Nieuwe tijdskinderen zijn ook al van die tijd. Nu de laatste 5 a 10 jaar is er een steeds hogere trilling, trilling van het universum gaat ook steeds meer omhoog. Gaat in gradaties omhoog.tweelingzielen
Nu word er een bepaalde naam aan gegeven, aan nieuwe tijdskinderen. Nu kunnen ze veel extremer reageren dan vroeger. Vraag: komt het extreme gedrag van de jeugd nu, door normen en waarden en tv enzo? Nee, daar heeft ‘t niks mee te maken, maar met de energieën, vroeger sloegen ze mekaar in elkaar. Ja, vroeger ook. Nu is t alleen extremer. Hoeveel verschil ervaar je dan? Je hebt het over 20 jaar. We hebben het over duizenden jaren en levens. Probleem ligt bij ons mensen, we willen alles verpakt, missen ‘t grote geheel. Alles wat gebeurt in je leven op aarde en in het universum, missen we, stukje wat ontbreekt, als je alles in het grote geheel kunt plaatsen wordt het een ander verhaal. Haïti is ook een ander verhaal. Stukjes plaatsen in het grote geheel, dat is een ander verhaal en helemaal niet zo verdrietig.

Tweelingzielen? Als je je tweelingziel kunt ontmoeten moet je ook het grote geheel kunnen zien.

Jij gaf aan dat je je tweelingziel hebt ontmoet, is die ander levend? Ja. Zijn jullie nog samen, is hij… Ik ga ervan uit dat het een hij is. Reactie: het kunnen ook 2 mannen zijn. Reactie: ja, maar dan moet het een homo zijn. Antwoord: goed voorbeeld. Stel dat er 2 mannen zijn, zielen in een mannelijk lichaam, 2 goede vrienden, dat hoeven geen homo’s te zijn. Je moet het sec zien, bepaalde aspecten worden aangevuld door de ander, jouw vrouwelijke deel word aangevuld, net als je mannelijke deel. Niet zo dat jij omdat je in een vrouwen lichaam zit dat je dan het vrouwelijke deel bent. Het is de samensmelting, het vermengen van het al. Vraag, sommige mensen denken dat je relatie moet hebben. Je hoeft niet te sexen, om samen te smelten. Vraag, dan ben je je zelf aan het sexen, dat wil ik niet. Dat weet je niet. Stel je bent nu zoals je nu bent, en je tweelingziel is een kind, niet jouw kind, en dan hoef je daar geen relatie mee te hebben dat je gaat samenwonen, of mee te sexen. Dat is een oordeel, wat mensen hebben vastgezet. Dat is op een roze wolk geplaatst. Dan moet je een relatie hebben, om samen te smelten, dat is niet noodzakelijk. Vraag: Stel dat het je eigen kind zou zijn? Dan heb je dat gevoel. Nee dat hoeft niet, je hoeft geen gevoel te hebben, je kunt wel liefde voelen, mensen zeggen vaak, “ik houd onvoorwaardelijk van mijn kind”, totdat ze hun eigen pad lopen, dan merk je of het onvoorwaardelijk is. Als het kind crimineel is dan. Je zult weten wat een tweelingziel gevoel is, als je een ouder kind relatie hebt. Op het moment dat je je tweelingziel ontmoet, dan zul je het weten. Je kunt niet nu bij andere mensen je af gaan vragen, is dit mijn tweelingziel?

Stel nou dat je er nog ooit van gehoord hebt? Je kunt wel een gevoel hebben totdat je dit nu hoort dan kun je dit herkennen. Dat is het dus. Je kunt het gevoel al wel gehad hebben. Vraag, ik heb een bepaald gevoel gehad met mensen. Dat is een energetische band. Tweelingziel herken je gelijk.

Vraag: stel, als je iemand ziet,en je denkt, die ken ik, ik herken jou, maar dat is al 2 jaar geleden. En ze blijft me bezig houden. Dat is uit een vorig leven. Als je gevoel zegt dat je er iets mee moet. Dan moet je er iets mee doen. Luister naar je gevoel. Je zult meerdere levens met elkaar doorgebracht hebben.

tweelingzielen
Vraag: het boek wat ik heb gelezen, gaat over groepszielen en tweelingzielen. Maar dat je dit gevoel ook bij anderen kunt hebben. Je kunt dat gevoel ook hebben met een groep. Wat is dan het verschil. Een groeps zielervaring? Dan heb je herkenning, een soort verbondenheid, in heel veel boekjes gaat het over man-vrouw tweelingzielen. Dat was een andere energie, ook via onze gedachten is dit al opnieuw gecreëerd. Ik heb een lezing gegeven over 2012, dat hele jaargetal, dat hebben wij gecreëerd, er ontstaat iets. We vergeten dat de aanloop het belangrijkste is. Pas was er op er het journaal, dat er een zou ufo komen, maar er kwam geen ufo. Wij creëren dit. Net als met de Mexicaanse griep, we worden daar fobisch van. In de loop der tijden word elke situatie opnieuw gecreëerd. Vraag: hoe heb je dan zo’n datum gecreëerd? Dat is een kettingreactie, als een speldenprikje. Bijv. iemand heeft een droom, uiteindelijk komt er dan een datum. Dit is een test, hoe ga je daarmee om, ben je alleen maar gefocust bent op die datum, of richt je je ook op de jaren daarvoor.

Wat denk je dat er gaat gebeuren, jullie hebben allemaal ook je verantwoordelijkheid. We hebben het nu over 2012, maar het gaat altijd op dat we creëren, en de Maya’s hebben het neergezet.

Vraag: maar vanuit welke ervaring hebben ze dat gedaan? Wij weten dat niet. Einde tijdperk, einde aarde? Ze bedoelen niet dat de aarde uiteenspat. Er wordt van alles gecreëerd, uit angsten, uit blokkades en patronen. Hoe negatiever, hoe ‘beter’, want angst word gevoed door angst, negativiteit.

Alles wat vastligt, kan veranderd worden. Omdat alles opnieuw gecreëerd kan worden. Elke gedachte kan iets nieuws creëren. Omdat je kunt handelen. Je voelt iets, maar handel je, want je kunt veranderen. Maar soms heb je dit nodig om te ervaren.

Stel je hebt het gevoel, dat en dat zou kunnen, maar dat wil ik niet, dus ga ik anders creëren. Is ego… want je wilt het nare niet. Maar het nare is het leerproces. Iets naars wil je vanuit je ego veranderen. Soms lukt dat niet, omdat het vanuit ego is, je kunt alles creëren, maar wel vanuit zuiverheid. Dus let op het feit of je in je ego zit of niet. En kun je dan de lotto winnen bijv.? Ik kan alle dimensies zien, dus ik kan de lotto winnen. Maar dat is ego. Als het nodig is, dan komt het wel in me op om een lot te kopen. Weet je dan de cijfers? Nee, ik weet niet wat de lottocijfers zijn, want het is niet de bedoeling dat ik de lotto win. 99% van wat we doen is ego.

Situatie van iemand, ik wil een zieke vriend helpen, en denk dit moet anders, hij zit nu met de vaste regels in psychologie en komt maar niet verder, ik zie hem lijden. Ik wil helpen en dingen ondernemen. Maar weet nou niet of het gevoel is of emotie. Ik wil wel, dus aan de andere kant moet het misschien zo zijn. En soms voel ik wel het mag niet, maar omdat ik het zelf ook heb meegemaakt. Kan ik het daarom misschien niet zien. Reactie van Mar: maar dit is dus niet onvoorwaardelijk. Onvoorwaardelijk mag je alles doen. Wanneer is dat? Als het zonder ego is, en dat is een stukje bewustwording. Reactie van iemand uit de groep: eigenlijk wil je iets voor een ander doet om je eigen lijden te vermijden. Om dat er nog zoveel aanhangt. Maar het is jouw pijn, die je wilt vermijden. Zijn pijn is jouw pijn. Dus je kunt niet aanzien, zijn pijn is jouw pijn. Reactie van iemand anders: ik help ook mensen, vind ik fijn, maar doe ik niet voor mezelf. Geniet er wel van en hoop dat ik er wat mee bereik. Maar niet voor mezelf.
tweelingzielen
De vraagsteller: ik ben bang dat er weer iets gebeurt, en hij vraagt om mijn hulp. Mar: jij kunt alle hulp geven. Maar wel vanuit zuiverheid. Wel helpen en bewust zijn van stukjes ego. Maar niet denken helpen zonder ego, als god almighty. Hij stelt zich afhankelijk op. Ja, maar dat wil jij toch. Eerlijk zijn naar jezelf. Je kunt altijd helpen, maar soms kun je daarin doorslaan, dit is een stukje ego. Altijd beseffen bij helpen, waarom doe ik dit? Heb ik er nog wat opzitten, zodra ja, dan is ‘t ego. Kan het ook zijn dat je iets herkent van wat je zelf hebt meegemaakt. Ja, dan is dat de trigger. Maar kan je er ook klaar mee zijn? Zolang het nog triggert, ben je er nog niet klaar mee. Dus niet helpen is niet zuiver? Natuurlijk kun je wel helpen, maar wat doe je ermee. Je kunt verdrietig worden, maar wat doe je ermee. Mar: ik voel alles en het triggert mij niet meer. Je moet het wel zuiver krijgen. Iemand: en denken aan hem, kan dat hem helpen? Ja. (Dit triggert iemand) reactie: maar de ander weet het niet. Dus zonder ego doen.

Goed voorbeeld voor ver mijn bed show. Haïti, je kunt iedereen liefde en energie sturen. Daar hoef je geen studie voor te hebben. Hoe dan? Voor de tv gaan zitten en licht en liefde sturen. Mensen denken zit ik hier voor de tv, druppel op een gloeiende plaat, want je ziet geen resultaat. We willen altijd bevestiging, maar er komt inderdaad geen sms vanuit Haïti, bedankt voor het sturen van liefde, scheelt weer doden. Dat is dus onvoorwaardelijk, dat je iets doet voor een ander of een gebied en helemaal geen bevestiging krijgen.

Je kunt dan voor je eigen gevoel zuiver bezig zijn en ondertussen ben je jezelf aan het besodemieteren, als je maar je zelf toestaat te openen. Maar dat moet je wel willen. Mensen zeggen vaak, dat ze er vanaf willen, van hun patronen, wil je dat werkelijk, dan kan dat echt wel. Als jij denkt:  ‘dat krijg ik nooit voor elkaar’, dan krijg je het ook niet voor elkaar. We moeten ons dat ook herinneren, drie kwart zit in een black-out, dan kun je je zelf herinneren hoe waardevol je bent. Iedereen kan healen en kan dingen aanreiken, we maken er alleen een drempel van. Vraag: als je angst hebt dat je voor gek verklaard word. Maar wat is gek? Alles is ok, waarom zou iets gek zijn, en is dat gek of is juist dat andere gek? Alles waar we nu over spreken werd toen gezegd dat het gek was, en nu is het gesneden koek. Alles wat onbegrijpelijk is, word beschouwd dat het niet normaal is. Bijv. paranormaal, waar is het normaal, en waar is het paranormaal? Dit is de illusie wereld. Iemand heeft dat ooit  verzonnen, para.. Maar het is een positief woord. Het is maar net hoe je het ervaart. Maar wat hebben we bewerkstelligd, dat hier het normale leven is en boven het paranormale en het is juist andersom. Alles is illusie, totdat we werkelijk één zijn, dan creëer je vanuit zuiverheid. Één zijn, dat krijg je als je je tweelingziel ontmoet. Vraag, alleen dan? Of kan dat ook op een andere manier? Ja, je kunt wel zuiver zijn in je eentje maar niet zonder je tweelingziel. Vraag, kan je omgeving het merken als je je tweelingziel ontmoet? Ja, dat kan omdat ze dat nog nooit gezien hebben, dan zullen mensen dat voelen, weten dan niet wat ze voelen maar dat is wel enorm. Dat wat je dan uitstraalt is zo’n enorme eenheid. Dat zullen mensen voelen.
tweelingzielen
Hoe zit het dan met dat ene stel dat gehandfast was, die hier waren? Waren die zo intens verliefd, of zijn ze tweelingzielen? Ja, dat zijn tweelingzielen. Wat is handfasting? Een ritueel huwelijk. Heel erg verbonden met de natuur, de elementen, met het universum, een gelofte met het universum. Het is een totaal ander huwelijk dan in het stadhuis. Je zet het neer in de energie. Niet iedereen die handfast is tweelingzielen. Ik heb mensen gehandfast die geen tweelingzielen zijn. Het is een ritueel huwelijk waarbij ik ze verbind met de energie. Het is heel bijzonder en er gebeurd van alles. Echt een eer, elke handfasting is uniek. Het is een gigantische verantwoordelijkheid om mensen ritueel te verbinden. Het moet voor beiden goed voelen. We bepalen met elkaar hoe we het gaan doen die dag. Bepaalde rituelen leg je vast, bijv. de ringen en het koord. En het eten en de receptie zoals bij een ‘gewoon’ huwelijk. Het wordt vanuit de energie verbonden. Mijn verantwoordelijkheid is dat ik zuiver verbind. Je kunt kiezen voor een jaar en een dag of voor de eeuwigheid. Maar mensen beseffen dat vaak niet. De verbinding blijft. Hoezo kan dat fout zijn? Kan het zijn dat je in een vorig leven al met een ander gehandfast bent. Ja dat kan. Heb je ook het gevoel gehad dat je het niet moest doen? Ja, dat heb ik weleens gehad, maar dan hoorde ik daar meestal niks meer van.

Wat als je gehandfast bent, en het blijkt niet goed te voelen en de keuze is gemaakt vanuit ego. Ben je dan de rest van je leven/levens ongelukkig? Dat bepaal je zelf.

Jullie hebben ervoor gekozen dat jullie hierheen zouden komen. Boven zet je alles vast, en hier ben je mens, eigen vrije wil, je maakt boven een deal, en dan kom je hier op aarde. En je denkt daar ga ik echt niet naartoe, naar dat gekke wijf, zijpad.

Kun je van een zijpad ook weer terug? Ja, kan altijd. Je kan heel lang van alles ontwijken, maar het is wel de bedoeling dat je weer op je rechte pad komt. Begrijp dus dat je boven dingen hebt vastgelegd, maar hier heb je een eigen vrije wil. Op een zijpad gaan, heb je niet besloten. Je hebt boven besloten mensen tegen te komen. Zijpaden zijn extra lijden. Hoofdpad is al een lijdensweg vinden wij. Allemaal leerprocessen. Zijpad daar kom je door niet naar gevoel te luisteren.
Bramenstruiken, één dot ellende. Hoeft niet alleen ellende te zijn, maar dit kun je anders ervaren. Kan omdat je op zijpad komt vanuit emotie. Je kunt ook je hele leven lang op een zijpad lopen, dan word jouw ‘zogenaamde’ waarheid, jouw waarheid. Hoe kom je daarachter? Door goed te voelen, of doordat iemand je daar van bewust van maakt. Er zijn altijd mensen en situaties om je heen, al is het maar op tv. Iets in je familie op je werk, ontelbaar, van de 100 zien we er misschien maar 1. Wij lopen er als een blinde kip voorbij. Vraag hoe langer je het niet ziet? Hoe harder. Vraag: Stel situatie 20 zeggen dit en een zegt iets anders. Wat dan? Je moet naar jezelf luisteren. Ik zit hier om jullie iets aan te reiken, en of je nou denkt die spoort niet of dat je denkt tof wijf, dat maakt me niet uit. Ik reik jou iets aan, het is aan jou. Wat jullie ermee doen, is niet aan mij.tweelingzielen
Vraag rechte pad, alles veranderd, veranderd je rechte pad ook mee? Je handelingen veranderen mee, je rechte pad blijft je rechte pad. Vraag Boek Beerlandt, pad zelf uitgestippeld? Ja, dit heb je boven bedacht. Je doel als ziel blijft hetzelfde, je handelingen worden alleen anders. Het doel is je pad. Je creëert de situaties om dat doel te bereiken, scheiding nodig, verlies broertje enzovoorts? Hoe je ermee omgaat, is je eigen keuze. Op je zijpaden, mis je een aantal lessen. Al kom je terug dan heb je een stuk gemist (mar wijst aan). Essentiële lessen gemist.

Wat als je je dan nu pas bewust daarvan word? Ja, dus dan als een gek inhalen. Ja kan toch van je verleden geleerd hebben? Ja, maar je hebt wel een stukje over geslagen. Stel bijv. je gaat 20 jaar op een zijpad. 20 jaar gemist aan lessen die je zelf hebt ingepland boven, je kunt je wel beseffen dat je het gemist hebt, wel je bewust van zijn en herpakken.

Alles wordt hier uitgeplozen tot op de vezel. Ratio.

Lessen op je rechte pad zijn jouw lessen, heb je je voorgenomen, wat je dit leven het beste kunt leren, je hebt de beste kansen gecreëerd om je lessen te leren. Zijpad zijn lessen vanuit emotie. Niet voorgenomen te leren in dit leven, onzuivere lessen vanuit emotie. Rechte pad is gevoel, zijpad is emotie. Lessen 3x zo hard terug? Niet op je zijpad. Alles wat je laat liggen aan lessen krijg je 3voudig terug. Alles waar je niks mee doet, komt elke keer weer terug. Bijv. leren met onzekerheid om gaan, situaties komen, soms een keertje niet handelen, of je maakt je even onbewust, elke keer zul je een stukje terug krijgen. Je ziel wil zo graag leren, wij als mens denken pffft… Jouw ziel wil zo graag leren daarom creëer je shit voor jezelf. Lessen altijd shit? Ja, maar alles is oké en alles is mooi, dus wij moeten ons ervaringsniveau veranderen. Maar zolang je de lessen en nare dingen in je leven als naar ervaart, is dat wat wat je ervan leert. Niet van hetgeen dat whahaha, en mooi is, daar kun je je even in wentelen, maar daar leer je geen moer van.

Hoe kom je erachter wat je doelen/lessen zijn die je wilt leren in dit leven? Goed voelen en goed naar jezelf kijken, dingen die elke keer terugkomen, hetzelfde gevoel in een andere situatie, een andere tijd in je leven, geeft je hetzelfde achterliggende gevoel. Boosheid, woede, irritatie. Moet je mee aan de slag. Dus worstel je ermee, en zul je moeten kijken wat erachter zit? Ja, kijk naar: wat zijn je lessen, waar loop ik nog altijd tegen aan. Je bent nooit te laat om te leren, Kun je dit van te voren weten? Ja, dat bepaal je zelf, hoe snel je je bewust wordt, bv nieuwe tijdskinderen. Wij doen er wat langer over. Het is nooit te laat om in het nu te creëren wat je wilt. Wat je doel is. Jij creëert het nu. Als ik dat nu doe is het hetzelfde als boven voorgenomen? Ja, dat voel je.

Bijvoorbeeld doel is van jezelf te houden.
tweelingzielen
Jij zegt als ik mijn tweelingzielen tegenkom, dan moet ik daar aan werken. Ik ben in maart in Triskal gekomen, kan iemand mij een schop hierheen hebben gegeven? Ja, dat kan. Ik zal dat niet zeggen, alleen als ik het mag zeggen. Kan mijn tweelingziel overleden zijn en mij hierheen hebben gestuurd om mijn lessen op te pakken? Ja dat kan.

Wat als je je niet op tijd bewust bent, nou heb je mij verteld, dat het niet de bedoeling was dat mijn broer zou sterven. Hebben wij dan iets verkeerd gedaan? Het heeft veel effect op het gezin wat achterblijft, daar zitten mooie processen in. Het is nooit eenrichtingsverkeer, ook als het niet de bedoeling was. Er gebeurd van alles in de processen met je vader en de rest van je gezin.

Zodra je de deur dicht doet, met je omheining om je tuin, maakt niet dat je niet meer verantwoordelijk bent. Ook al ben je er niet mee bezig, dat is ook ok. Maar als je iets wilt, dan moet je er ook voor gaan, geen half werk. Als je lekker onbewust wilt blijven dan kun je hartstikke gelukkig zijn, daar kom je boven achter, en dan kijk je boven in je boek. Dat is ieder zijn eigen keus en beslissing, en dat is ook moeilijk, want keuzes maken vinden we als mensen moeilijk. Omdat je zoveel keus hebt word het een drama. Vroeger ging je achter het fornuis, er was niet zoveel keus, nu vinden we het moeilijk om een keus te maken. Dan ging je bij je vader in het bedrijf, er was niet zoveel keus. Vroeger was je huishoudster en nu ben je interieurverzorgster, namen en titels maar het slaat eigenlijk nergens op, want onder de baas moet weer een onderbaas… We maken het onszelf zo moeilijk, omdat we moeten beseffen dat we het ons zelf moeilijk maken.

Bedankt voor jullie interesse en vragen..

Einde