Niewjaarswens voor 2015
vorige levenstweelingzielenvorige levens

Lieve mensen,

Op dit moment in het jaar willen we, zoals we dat elk jaar doen, een bescheiden kerst en oud en nieuw boodschap meegeven aan iedereen die op wat voor manier dan ook in ons leven is.
Wij hebben het afgelopen jaar als pittig ervaren, de energieën waren en zijn nog steeds heftig, chaotisch en vaak verwarrend. Sommige handelingen van de mensheid geven uiting aan ego, compassieloosheid, liefdeloosheid en negativiteit. De triggers die op je pad komen en de valkuilen waar we als mens nog vaak
invallen zijn talrijk aanwezig. Het ego overheerst helaas nog regelmatig wat vaak vervelende en nare
situaties met zich meebrengt. Situaties waarin mensen hun medemens niet als mens benaderen en behandelen maar als uitlaatklep gebruiken voor hun eigen boosheid, frustraties en verdriet. Logisch vanuit het ego gezien, maar met weinig compassie en inlevingsvermogen vanuit ons hartsgevoel. Zouden we als mens puur vanuit ons hart kunnen leven, ongeacht datgene wat onze emoties en ons ego ons laat voelen? Wij hopen dat dat kan, hoe moeilijk dat soms ook lijkt te zijn.

Wij hebben dit jaar mooie ervaringen gehad als mens, in Triskal en met onze muziek en dans optredens.
Mooie ervaringen waar we dankbaar voor zijn dat we die mochten ervaren en beleven. Genietmomenten waarin er positieve en mooie uitwisselingen waren tussen mensen en waar wij deel aan mochten nemen. Dankbaar voor het feit dat we na een paar jaar weer een Mystical Fantasy Fair mogen en kunnen organiseren voor september 2015. Dat er een situatie op ons pad is gekomen waardoor we dit weer kunnen
doen, we mensen hopelijk blij mogen maken en waarin we onze energie en intentie uit kunnen dragen voor datgene wat voor ons belangrijk is. Het samenbrengen van mensen die vanuit hun eigen energie uitdragen wat voor hun waarde heeft in het leven. Ondanks de heftige energieën zullen we altijd proberen het beste uit onszelf te halen als mens. Wij hopen dat jullie ook de gelegenheid aan zullen grijpen om het beste uit jezelf te halen waardoor je als mens optimaal in je kracht zult kunnen staan.

Laten we ons nog eens extra bewust zijn de aankomende tijd dat er veel mensen zijn die erg opzien tegen de feestdagen. Zich juist door deze dagen extra eenzaam voelen, zich nog meer bewust zijn van hun slechte financiële situatie en van hun gezondheid en deze dagen juist als een last ervaren en niet als 'gezellige' feestdagen.
Laten we ons bewust zijn van een ieder die juist tijdens deze dagen geconfronteerd wordt met het verlies van hun dierbaren die ze missen. Wij hopen dat we allemaal een klein momentje kunnen vinden in de hectiek van het moment om onze gedachten uit te kunnen laten gaan naar iedereen die dit nodig heeft. Dat we ons ego even aan de kant kunnen zetten, een stukje compassie kunnen voelen, wat liefde willen sturen in gedachte waardoor we elkaar als waardevol en uniek mens behandelen.

Wij hopen dat jullie, hoe moeilijk de situaties op je pad ook zijn, geleerd hebben van de dingen die je op je weg tegen bent gekomen. Al zijn de situaties nog zo zwaar, in elke situatie zit een leerproces. De noodzaak is dat we het leerproces er zelf uit kunnen halen en dat we er iets positiefs mee doen, voor onszelf en daardoor ook voor andere mensen om ons heen. Elke positieve handeling, gedachte en uiting zal andere mensen wellicht iets meegeven waardoor zij zich ook bewust worden dat positiviteit iets bijzonders toevoegt en negativiteit niet.

Wij wensen voor jullie allemaal dat je in 2015 kunt zijn wie je wilt zijn als mens, dat je het leven kunt leven zoals je dat graag zou willen en dat je de liefde in je hart kunt en wilt delen met iedereen die het wil ontvangen. Dat je dankbaarheid mag voelen voor de mooie dingen die op je pad komen en dat je ook de minder prettige ervaringen een plekje kunt geven.
Wij wensen dat je je hart durft te openen om datgene te ontvangen wat je aangereikt wordt en dat je durft te ontvangen wat je verdient als mens. Dat je jezelf datgene durft te geven aan liefde, vrijheid, compassie, vergeving en inzicht om te mogen zijn wie je bent vanuit je eigen unieke kracht en menszijn.
Leef het leven vanuit je hart en laat je gevoel je pad en handelingen bepalen, dan zul je merken dat leven pas werkelijk leven wordt en dat je visie op het leven puur vanuit je hart bepaald gaat worden.

Lieve groetjes Marianne en Monique

vorige levenstweelingzielenvorige levens